Zombi állás Isztambulban

Eleged van a hoteles munkából?

Nem találsz állást?

Gondod van a török nyelvvel?

Legyél Zombi! Csak annyit kell mondani, hogy BÚ!

Az utóbbi időkben nagyon kedvelt Kiszabadulós játékok első verziója megérkezett Isztambulba is. A Trump Tower-ben Escapist néven található.

Escapist kiszabadulós játék
Escapist kiszabadulós játék

Ennek a játéktípusnak a lényege, hogy megadott időn belül kell kijutni a pályáról. Csakhogy ez kicsit sem egyszerű! Ahhoz, hogy tovább haladjunk (pl. kulcsot gyűjtsünk), különböző logikai és ügyességi feladatokat kell megoldani. És amikor már majdnem a kijáratnál vagyunk, esetleg akkor találunk egy százdarabos kirakót, ami az utolsó feladathoz szükséges. Csakhogy miatt meg újra be kell járni az egész pályát.

A kaland izgalmas, gondolkodtató, és néha ijesztő (lásd majd lejjebb).

Escapist kiszabadulós játék
Escapist kiszabadulós játék

A játék akkor igazán izgalmas, ha csapatban megy be az ember. Mert ilyenkor legalább egymáson is át lehet esni. Bár a szervezők ennek elkerülését erősen ajánlják.

Ehhez hasonlóan azt is ajánlják, hogy senki ne feküdjön le a földre, mert a sötétben könnyen elaludhat. És akkor megint mindenki átesik a másikon.

Ne aludj el! :)
Ne aludj el! 🙂

Ami viszont teljes mértékben tilos, hogy segédeszközöket vigyünk be a játéktérre. Olyat, mint mobil telefon, fényképezőgép, bicska, öngyújtó, tank, balta vagy géppisztoly,.

Tankot ne vigyél magaddal!
Tankot ne vigyél magaddal!

Többfajta játék van, mint Visszaszámlálás, Elszabadult nővérkék (nem a felnőtt verzió, hanem a zombis), Piramis rejtélye, Agatha Christie, stb…

Az mindegyikben megegyezik, hogy ki kell jutni, amihez feladatokat kell megoldani. Jah, és vannak zombik is.

És itt jön a probléma! E cikk írásakor ugyanis a szervezők zombihiányban szenvedtek. Így kénytelenek voltak a médiához is fordulni, így az esti híradóban is említették (Zombihiány Isztambulban!!), hogy bizony zombit keresnek. Addig is berakták a nagymamát.

A feltétel, aminek eddig nagyon kevesen feleltek meg, hogy ijesztően, és halotthűen kell mondani azt, hogy BÚÚÚÚÚ! A sima kis bu! nem elég (aki szeretné tudni, mi a különbség a BÚÚÚ! és a bu! között, annak ajánlott a Szörny Rt. Szörny Egyetem c. animációs film).

Mindezt úgy, hogy közben egy kb. 50kg-s tárgyat kell a kézben tartani.

Akit felvesznek, az kap biztosítást is. Ez nagyon jó hír, mert a zombiknál előfordul, hogy 1-2 kéz leesik, vagy hasonló.

Professzionális zombit keresnek
Professzionális zombit keresnek

Azt nem sikerült megtalálni, hogy ténylegesen hol lehet jelentkezni, így akit tényleg érdekel, itt próbálkozzon.

Aki viszont inkább játszani szeretne (két dzsámi között egy kis zombi játék), az a Trump Tower-ben megtalálja (Mecidiyeköy)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Zombi állás Isztambulban, 10.0 out of 10 based on 6 ratings
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .