Valami török házasságos török show

Most, hogy véget ér a karácsony, mindjárt lecsapunk a legvadabb, legelvetemültebb, leg…öööööö… török reality showba!

A tovább csak erős idegzetűeknek, akik már túlélték a karácsonyi bejglit is!!

[Ez itt a 18-as karika kép helye, de ő sem bírta tovább, lelépett]

Egy új török valóságshow tartja izgalomban a törököket, míg a világ egy másik része Karácsonyfát állít/dönt. Ez pedig egy speciális házasság műsor.

Az előzményekről, és a lényegről, meg egy csomó fontos részről nem tudunk, de jobb is, mert a végén még kiderülne, hogy unalmas.

Két csapat van: egyikben a fiúkat láthatjuk, másikban a lányokat. Lehetne úgy is csoportosítani őket, hogy tetováltak, meg…. ööööö…. nem jó, akkor nincs másik csapat. Fiú, és lányok.

De jobb is, ha így csoportosítjuk őket, ugyanis a cél, hogy az egyik oldalon található személy összeházasodjon a másik oldalon találhatóval. Így azért maradjunk az alapfelállásnál, hogy a fiú lányt vesz el, a lány pedig fiút.

Azt viszont még nem tudjuk, hogy miképpen is kellene ezt a célt elérni. Meg ki lesz a nyertes, mi alapján, stb…

Mert hogy a dolog érdekessége, hogy NEM a két jövendő pár van összezárva egy szobába pár hétre, hogy jól megismerjék egymást (ki nem hajtja le a wc-t, ki viszi le a szemetet, ki melyik végén nyomja a fogkrémet és más kritikus kérdések…). Hanem éppenhogy van a fiú csapat, és a lány csapat. És a két csapat csak valamikor, néha-néha találkozik.

Vagyis a fiúk vannak összezárva, meg a lányok.

Ahogy ez lenni is szokott, mindjárt össze is vesztek az egybezártak.

Mondjuk ez szerintem nem is nagy gond, hiszen nem ők akarnak majd az idők végzetéig, és azon is túl együtt lenni. Hanem azzal, aki a másik csoportba van. De nem ismerem a szabályokat.. Lehet, hogy a 4 szakállas majd összeköltözik? És így megosztják a lakás bérleti díját? És ki fog főzni?

Ugyan ez megy a lányok oldalán is. Ott is örök vita a ki fog főzni. Aztán jól összevesznek. Itt viszont nincsen bajszos, sem szakállas.

Kedvenc részem (már amikor se internet, se távirányító nincsen, hogy valami mást nézzek), amikor a lányok beszélgetnek a fiúkról. Azt gondolná az ember, hogy ez a rózsaszín-ködös kerekasztal, ahol mindenki álmodozik, hogy az ő kiválasztottja a fehér lovag. E helyett jobban hasonlít az egész valami kivégző osztagra. Az ember azt várja, mikor nyúl be mindenki az asztal alá, veszik elő a baltát, és mennek át a szomszédba.

Persze a fiúkat sem kell félteni. Nekik is vannak ám magvas gondolataik (nem félreérteni!!! A török tv-ben nincs olyan!!). Bár igazándiból nincs sok miről, mert hát ők nem fognak azon összeveszni, hogy ki fog mosogatni. Nem is tudom, hogy az ő oldalukon egyáltalán van-e mosogató… Meg bármi más is…

Mindezek mellett (vagy ellenében… ki tudja, hiszen én is belekeveredtem a nézőközönség közé…ki tudja miért meg hogyan…) a show roppant népszerű!

A minap az egyik pár kiment a helyi piacra, ahol többen is felismerték. Kaptak is ajándék paradicsomot, hátha ellőt boldogabbak lesznek. Lelövöm a poént: nem lettek… De legalább nem egymáshoz vágták a paradicsomokat…

Máskor pedig egy másik pár veszett össze. Mindjárt összeállt a fél Törökország, és videó-üzenetet küldtek a párnak, hogy ne máááár, meg nem íííígy. Meg egyébként is puszi-puszi, legyenek jóban (jobban belegondolva, én is küldhettem volna nekik jótanácsokat… nem én akarok velük élni). Persze a stúdióban mindjárt mindenki egymásra borult meghatódottságában: a lányok a lányokra, a fiúk meg a fiúkra. Míg az előbbi helyen inkább ordítás lett a vége, a másikon nagy sírás-rívás és könnyezés. Bármelyik fiút simán le lehetett volna szerződtetni valamelyik török sorozatba. Főleg a 4 szakállas! Lehet, hogy a végén még ott lesz valami??

Csak az nem derült ki, hogy végül a kérdéses pár egymásra borult-e, vagy inkább szét… Minden esetre tetőfogon hág az izgalom (ezt sem ér félreérteni!!), és várjuk a fejleményeket. Bármi is legyen az. Mint ahogy a cél sem tiszta, hogy miként meg hogy.

Egyetlen hátránya, hogy ezt ebben a formában nem lehet Magyarországra exportálni…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Valami török házasságos török show, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

4 Replies to “Valami török házasságos török show

 1. Miért pont Ti (mármint a törökök) maradnátok ki (Miért pont Nektek legyen jobb?) ebből a fantasztikus, tanulságos (milyet NEM akarsz a gyerekednek) és határtalanul izgalmas műfajból? Nagyon remélem, hogy a fejleményekről tudósítasz bennünket, hátha nálatok valami egészen fantasztikusan és váratlanul más kerekedik ki belőle…
  Amúgy persze köszi, a bejegyzésed szuper!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  1. Igazándiból ebben az a jó, hogy minden országban teljesen más! Mivel mások az emberek is, meg a kulturális környezet. Ez nem olyan, mint a Szulejmán sorozat, ahol az eredmény ugyan az…
   Nemrég indult a Big Brother is. Csak mivel nem lehet fürdőszobás meg ágyas jelenet, teljesen máshol van a hangsúly. Itt azzal próbálják meg a hangulatot fokozni, hogy Survivor szerű feladatokat adnak. Így viszont eléggé unalmas… Ez a másik házasságos sokkal érdekesebben néz ki. Leginkább azért, mert annyira nem értek belőle semmit.. Mármint hogy mégis.. miért? 😀

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. Igazándiból nem tudom, mikor van a fő műsoridő. Azt se tudom, mikor van az, amikor a törökök alszanak. Néha úgy tűnik, hogy sose… 🙂
   Egyébként kora délután van. Ilyenkor (ki tudja miért) minden csatorna amolyan házasodós műsort ad: fiú+lány bejön, nem látják egymást, elmesélik kinek mennyi autója van/szeretne, stb… kinyílik az ajtó, rácsodálkoznak egymásra, puszi/sikoltozva elrohannak a másik irányba.
   Ehhez képest igazi változatosság ez az új műsor. Igazán kár, hogy ebben az időben dolgozni kell…

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .