Íme a kanapé!

Én vagyok a kanapé! Eladó!

Egészen biztosan használt, és egészen biztosan roppant kényelmes! Hiszen mindenki rajtam ül hetek óta. Itt az utca közepén.

A kanapé
A kanapé

Gyere, próbálj ki! Üljél rám! És vegyél meg!

Vagy inkább hívd meg a haverjaidat! Itt van mellettem egy hűtő is (szintén használt). Érthető okokból, hiszen dög meleg van. Mindjárt a sarkon találsz egy kis boltot is. Onnan pakolj be a hűtőbe.

Szemben találsz egy tv-t is. Szintén használt. De legalább tudod, hogy működik. Ó! Ha tudnád, hány focimeccset néztek meg rajta!

Tehát van tv is. Itt a távirányító is hozzá. Éjjel-nappal itt van. Nem lopja el senki.

És itt van egy mosógép is mellettem. Hogy minek? Hátha megizzadnál a meccs alatt. Vagy mert olyan meleg van. Mégiscsak az utcán vagyunk.

Miért vagyunk az utcán? Mert jó idő van. Miért lennél inkább egy dohos pincében? Inkább ülj ide, él élvezd a kellemes szelet.

Nincs szél? Várjál, hívom a mesteremet, Musztafa bácsit. Hoz ő ventilátort. Ez is használt, mégis működik. Jobban, mint ha újat vennél… igen, kicsit repülőgép hangja van… de tudod, ez valaha tényleg repülőgép volt..

Igen, nyár van, jó idő. Főleg este. És megy a foci. Szóval gyere, és ülj ide. Ha kényelmes, vegyél meg. Jah, hogy néha esik az eső?? Bizony-bizony tiszta vagyok.

Akkor megveszel?

Vagy előbb még üldögélsz egy darabig?…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Íme a kanapé!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .