A macskák márpedig ki vannak rúgva

Na, jól nézünk ki a macskákkal.

Szépen odajárnak a lakásunkhoz, néha bejárnak, körbenéznek, beülnek a fotelbe.

Máskor meg csak simán az erkélyen henyélnek.

De ennek most már vége.

Azt még elnézzük, hogy a erkélyen időnként bulit rendeznek. Meg a fél kerület ide jár. És nem csak a macskák, hanem a csigák is. Mindez még rendben lenne.

Van egy élő szőnyegünk, milyen mókás.

Csakhogy, míg ők az ablakban henyélnek, addig a lépcsőházban az egerek rohangálnak. Szóltak is a szomszédok, hogy vigyázzunk, ne hagyjuk a macskatápot a lépcsőházban, mert megeszik az egerek.

Ha a macskáink ennyire lusták, akkor egyék csak meg az egerek a tápot előlük. Akkor aztán talán majd dolgozni fogni.

Addig viszont nincs újabb kaja.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
A macskák márpedig ki vannak rúgva, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
 

5 Replies to “A macskák márpedig ki vannak rúgva

 1. Már akartam a korábbi csigás témánál megírni nektek, hogy a meztelen csigák ellen tegyetek ki egy tálka sört. Bár lehet, hogy a macska kaja érdekesebb lesz : D Öööö. Milyen a török sör?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. Érdekes ötlet a sör. Bár nem tudom, jó-e nekünk. Már van egy ingyenes MacsDonnald’sunk, mi lesz akkor, ha egy kocsmát is nyitunk mellé? :D.
   A török sörről nem tudok nyilatkozni. Én a magyart se kostóltam, sem másmilyet. Bár itt nincs több évszázados/évezredes kultúrája az alkoholtermesztésnek, ettől még lehet nagyon jó. Borból már ittam finomat. Kár, hogy a Tokait senki nem ismeri itt. Valami nagyon el van szúrva otthon…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. én is akartam mondani, hogy még a saját macska sem feltétlen túl tiszta, de az idegen utcamacsekok meg ott maszatolnak. pláne, hogy nem egerésznek.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 3. Kapnak pár nap haladékot, aztán belapátolom mindet a lépcsőházba. Ott aztán nyivákolhatnak, de addig nem eresztem ki őket, míg el nem fogynak az egerek…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .