Különleges Ramadán (Ramazán) meglepetések

Most, hogy itt a Ramadán (Ramazán), nemsokára pedig kezdődik az Cukor Ünnepség (a nevét a korlátlan mennyiségben elfogyasztott cukorkáról kapta, így ez az ünnep olyan, mint a karácsony), a boltok is felkészültek a különleges akcióra.

Mert történjék bármi, az üzletnek mennie kell!

„The shop must go on”
(Az üzletnek tovább kell állnia – ismeretlen kebabárus, amikor meglátta az APEH ellenőröket)

Törökországban vagyunk, ahol mindig zajlik és élet. És ha az élet zajlik, akkor az üzlet is. Az egész évben folyamatosan tartó akciók most a háttérbe vonultak, hogy átadják a helyüket a Ramadán (Ramazán) akcióknak. Ebben az időszakban különleges Ramadán (Ramazán) köftéket lehet vásárolni. De még a kólából is van Ramadán (Ramazán) kiadás. Nem is beszélve a csak most kapható speciális Ramadán (Ramazán) lisztről, ami éppen olyan, mint a máskor. Csak a felirat szerint mégsem…

Érdekes egyébként, hogy a böjt alatt hogy megszaporodtak az élelmiszerrel kapcsolatos reklámok…

Szóval különleges akciókkal futhatunk össze, és különleges árukat láthatunk. Nemcsak ételt, de Ramadán (Ramadán) cipőt, sapkát és sálat is vehetünk most akciósan. Csak most, csak neked, és csak itt. Mellé pedig ajándék szőnyeg is jár!

És ha már szőnyeg, akkor idei (eddigi) legkülönlegesebb Ramadán (Ramazán) ajándékunkat is megtaláltuk: ima szőnyeg!

Mert mégis mivel lehetne hívő barátunkat és rokonunkat jobban meglepni, mint egy igazi szőnyeggel? Ráadásul mindjárt iránytű is jár mellé, hogy még véletlenül se forduljunk rossz irányba.

Imaszőnyeg iránytűvel
Imaszőnyeg iránytűvel

A szőnyeget ingyen házhoz szállítják (repülős változat esetén természetesen magától fog elszállni az új tulajdonos nappalijába). 22,42 líráért itt megvehető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük