A repülő számítógép

Mit viszel magaddal, ha másik országba költözöl?

Zoknit, alsóneműt, Erős Pistát, és persze a számítógépet.

Nem, laptopot nem ér, mert akkor a kvarcóra is játszhat. Abban nincs semmi kihívás. Vigyél dobozos számítógépet, mert az az igazi.

De mégis hogyan?

Nos, ha szedtél már szét gépet, akkor láthatod, hogy belül valójában tök üres. Ha még nem szedtél szét egyet se, itt az útmutató:

  1. Fogj egy gépet, ami nem a tied.
  2. Keress egy lifetet, ami műkődik
  3. Mennj fel legfelülre
  4. Keress egy szabadra nyíló ablakot, ajtót, bármit.
  5. SZABADSÁG! vagy NESZE NEKED BILL GATES hajítsuk ki a kócerájt az ablakon. A felkiáltás olyan hanghordozással legyen, mint a CSUHAJ!
  6. Nézzük meg, kit találtunk el.
  7. Ha még mindig műkődik a lift, ismételten használjuk, de a másik irányba.
  8. Kilépve az utcára nézzünk körbe, hogy senki meg ne lásson.
  9. Keressük meg a Wright fivéreket is megszégyenítő projektünk eredményét.
  10. És íme, így néz ki a csodadoboz belülről!

Natehát, nem kell térismereti diploma, hogy rájöjjönk, a doboz belseje igencsak üres. Még az olyan gépek esetében is, mint az enyém, amiben belül igencsak ki lett egészítve fémépítős alkatrészekkel.

Innen már logikusan következik, hogy kirámjuk azt a keveset is, a gépházat meg tele rakjuk zoknikkal., Erős Pistával, meg más fontos ruhadarabbal. A vinyót meg becsavarjuk az alsógatyákkal, hátha összetojja magát a magasba.

Biztonság kedvéért a fedelet rakjuk rá, és jól csavarozzuk oda. Érdemes a kártyákat külön vinni, mert a doboz igencsak érdekes úton jut el a célállomásra. Az enyimén volt pár horpadás, ami nem az én lábamtól származik…

Ha szeretjük a kalandot, akkor a winyót a kabátzsebünkbe vigyük, mert tuti bombának nézik majd. Vállakozó szelleműek szikszalaggal a testükre erősíthetik, néhány elemmel együtt. Ha a vámos kérdezi mi az, mondjuk, hogy „áh, csak zenét halgatok, nekem még ósdi ruszki mp3 lejátszom van, ilyen nagy”

Arra azért számítsunk, hogy bármilyen gondosan csomagulunk is, lesznek kisebb sérülések. Ezért úgy készüljünk, hogy elsősorban a csomgolás amortizálódjon, majd utána a tartalma.

Persze nem baj, ha a monitor doboza későbbiekben szánkóként még hasznosítható lesz. Nagymama mindeig ideges lesz, ha lenyúljuk a tepsijét… Haj, ha tudnátok, mekkora fakanalak vannak Törökországban…

Érdekesség, hogy minden kategóriában szereztem sérülést. Még a billenytűzet R gombja is kilazult. Talán a sok volt neki a brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

6 Replies to “A repülő számítógép

  1. Szia Pi!

    Könnyesre röhögtem magam amikor olvastam ezt a postot ahogy elképzeltem a leírottakat (hiába na…vizuális lélek vagyok, minden azonnal a szemem előtt van)…meg a Bulgáriás postod is nagyon ütött 🙂
    Komolyan mondom, ha egyszer eljutok oda, viszek neked új billentyűzetet, meg PC házat 😀
    A merevlemez túlélte?

    1. Szia!

      Örülük, hogy szereztem pár jó percet 🙂

      A billentyűzetet köszi, de azt hiszem hiányozni fog, ha nem lötyög az a gomb 😀

      A winyó túlélte, bár még annak is lett sérülése, mégpedig a SATA csatlakozó tört meg. Szerencsére az elektronok még át tudnak ugrálni, de azért érdekes, hogy még ez sem úszta meg, pedig jól becsomagoltam.

  2. Drága Pi!

    Jó volt végre hallani Rólad! Örülök, hogy feltaláljátok Magatokat odaát. Nemtuttam, mi hiányzik, de most a borzasztó humorodra tippelek! 😀

    Engem az új kollégáim Anikónak meg Cicusnak szólítanak, de azért még hallgatok a napsugarasra is. 🙂

    Vigyázzatok Magatokra! További jó berendezkedést!

    pusz

    Ildi

  3. Tudjátok mi az igazi kín?
    Otthon szimulátort építeni!
    Na, az kemény mulatság, de én megcsináltam!
    Csak egy x52-es joy, némi fa, fém, festék, pár műszer meg egy csomó szabadidő.
    A plazmatévé drága csak egy kicsit, de megéri, bár azon nem vezetnék le dühöt.
    Viszont az eredmény mindent megér:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük