Paradicsomnövesztő projekt – 133. Nap

Mostanában kicsit össze vagyunk kavarva, és úgy tűnik a Ramazánig már így marad (utána meg úgyis lesz más :D). Ez azért látszik a blogon is, bár talán még nem vészes a helyzet.

Fő dolog, hogy költöztünk. Erről lesz majd még bejegyzés csak legyen végre a lakás fotózható állapotban.

Úgy tűnik, hogy ennek a paradicsomok is örülnek. Nagyobb teret kaptak, és a karózás is megoldódott. Mindenki hmmm… fel lett kötve. Olyan akasztásos módszerrel. Szegények… De legalább jó stabil, úgyhogy nőhetnek nagyra.

 Béla és Jocó

Két paradicsomnál (Jocó és Béla) már virágokat is látni. Én azért egyenlőre nem bízom annyira a méhecskékben (eddig csak a mézárus környékén láttam őket), úgyhogy amolyan mesterséges megtermékenyítéssel besegítettem a természet rendjébe (mint egy B kategóriás horrorfilm kezdő 5 perce).

 Fentről (balról) lefele:
Hagyma tesó, Ödönkéék, Julcsáék, Bözsikéék és Töhötöm

Úgyhogy van remény, hogy a kemény munka eredménye mégiscsak paradicsom lesz, és nem kell a sarki zöldségesig elgyalogolni. Ő egyébként házhoz hozza a paradicsomot, de az úgy nem poén. No meg a mi paradicsomunk bio lesz. Talán el lehetne adni jó drágán. 😀 bár nem tudom, veszít-e az értékéből, hogy műanyag kannával locsoltuk…

Buli cserép
Móric és Ka
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 

2 Replies to “Paradicsomnövesztő projekt – 133. Nap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .