Paradicsomnövesztő projekt – 133. Nap

Mostanában kicsit össze vagyunk kavarva, és úgy tűnik a Ramazánig már így marad (utána meg úgyis lesz más :D). Ez azért látszik a blogon is, bár talán még nem vészes a helyzet.

Fő dolog, hogy költöztünk. Erről lesz majd még bejegyzés csak legyen végre a lakás fotózható állapotban.

Úgy tűnik, hogy ennek a paradicsomok is örülnek. Nagyobb teret kaptak, és a karózás is megoldódott. Mindenki hmmm… fel lett kötve. Olyan akasztásos módszerrel. Szegények… De legalább jó stabil, úgyhogy nőhetnek nagyra.

 Béla és Jocó
Paradicsom-virág

Két paradicsomnál (Jocó és Béla) már virágokat is látni. Én azért egyenlőre nem bízom annyira a méhecskékben (eddig csak a mézárus környékén láttam őket), úgyhogy amolyan mesterséges megtermékenyítéssel besegítettem a természet rendjébe (mint egy B kategóriás horrorfilm kezdő 5 perce).

 Fentről (balról) lefele:
Hagyma tesó, Ödönkéék, Julcsáék, Bözsikéék és Töhötöm

Úgyhogy van remény, hogy a kemény munka eredménye mégiscsak paradicsom lesz, és nem kell a sarki zöldségesig elgyalogolni. Ő egyébként házhoz hozza a paradicsomot, de az úgy nem poén. No meg a mi paradicsomunk bio lesz. Talán el lehetne adni jó drágán. 😀 bár nem tudom, veszít-e az értékéből, hogy műanyag kannával locsoltuk…

Buli cserép
Móric és Ka

2 Replies to “Paradicsomnövesztő projekt – 133. Nap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük