az UHU mindent visz

Költözünk.
Bár már minden átkerült az új lakásba, azért nem mondható, hogy a költözés befejeződött. Még lesznek új szekrények is, meg sok minden csak valahol van. Pl. a sütő az előszoba közepén.
Persze ennek is megvan az az előnye, hogy a hívatlan vendég mindjárt jobb helyre kerüljön.

Nade minderről majd lesz egy rendes bejegyzés. Ha már fotózható állapotban lesz a lakás. Persze lesz majd azlrt olyan kép is, amikor alig látszunk ki a dobozok alól. 🙂

Most viszont egy másik praktikus dolgot szeretnék veletek megosztani, mégpedig az UHU ragasztót.
Tapasztalt barkácsolóknak (vagy a Discovery csatornán levő szeméttelepi roncsderbi rajongóknak) talán nem idegen a szigetelőszalag. Amivel ugyebár bármit össze lehet ragasztani, ha van belőle elég.

Ezt mi is lelkesen használtuk, sok olyan dolog szerelésére, amire a szerelő azt mondta, nem lehet megcsinálni. Csak nem mindig lett esztétikus. Ezért gondoltam egyet, és benéztem a sarki mindentárul boltba. Ott szerencsére van UHU bőven. Bár utánam már jóval kevesebb maradt. 😀

Jópár tubus UHU-val már mindjárt jobban lehetett a dolgokat szerelni. Pl. a wc fedő (standard) bár belemegy a standard lukba, és oda a standard csavar is belemegy, csak utána kiesik az egész.
Nos, UHU barátunk megoldotta. Nem esik ki. Sőt! A régészek már csak egyben fogják kiásni.

Jó volt még továbbá az eltörött mézeskalács ragasztásához, a lefolyó megszereléséhez, a cserepek rögzítéséhez és még nagyon sok esetben.

Úgyhogy bár ez reklám, de akkor is, ajánlom mindenkinek! 🙂
Persze mozgó buszon ne használjátok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük