Paprikanövesztő projekt – 47. nap

Immár 47 napja, hogy az Erős Pistából kipiszkáltuk a paprikamagokat, szépen lesikáltuk őket, egyesével megmostuk, majd elültettük.

Lássuk hát, mit lett belőlük!

Fénykép egyelőre nincs, mert nincs mit látni. Majd ha a moha megnő nagyobbra, akkor lesz fotó.

Igen, mohánk van, paprikánk nincs. Minden jel szerint kezdi a moha ellepni a paprika projektet… Úgy látszik, mégiscsak nyert a kálium-szobrát, a tartósító szer.

De semmi pánik, mert ott a B terv is az ablakban. Ő már 30 napja nem csinál semmit. Még moha sincs.

Azért van néhány, apró változás:

Sok mag mintha lábakat növesztene. Olyan az egész, mintha át akarnának változni apró fekete pókokká. Vajon ez most jó vagy rossz?

És találtunk egy olyat is, ami elkezdett kicsírázni!!! Egy 2mm hosszú zöld lobogó van a magra kitűzve! Hurrá, hurrá, hurrá!

További tervek:

Öööööööööööööööööööööööööööööööööööööö…várunk még…..

Csupa izgalom és stressz! Heteket várunk, hogy lássunk valami eredményt… Vajon hogy érzik magukat azon NASA tudósok, akik a Titánra küldenek szondát, és több, mint 10 évet várnak, hogy kiderüljön: Hopp, a program 480. sorában kihagytam egy betűt!

4 Replies to “Paprikanövesztő projekt – 47. nap

  1. Azt eddig sem értettem, hogy miért az Erős Pistából indultatok ki? Miért nem vettetek a piacon egy TV paprikát vagy otthonról hozott csípős paprikát vagy egy helyi török paprikát és annak a magját növesztettétek? Egy készítményből nem valószínű, hogy használható magvakat kaptatok.

    1. Azért ki kellett próbálni! 🙂
      Semmi esetre sem akartam helyi paprikával próbálkozni. Ha már 200 napon keresztül feléjük sem nézek nevelgetem, akkor valami olyasmit szeretnék kapni, ami nem vehető meg a sarki boltban.
      A B terv a felfűzött szárított paprikából van. 🙂

  2. Az Erős Pista teljesen le van sózva, szerintem azért sem működhet. A szárított paprika már jobban hangzik, arra látok esélyt. Sok sikert hozzá! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük