Aşk Tesadüfleri Sever

Bár a Valentin napnak (régies magyar nevén Bálint Nap) már vége (hurrá), de azért valami rózsaszínt mégis berakunk erre a hétre.

Íme egy igazán zsebkendős romantikus török film. És még nagyon is jól sikerült!

A film címe Aşk Tesadüfleri Sever, amit nagyjából úgy lehetne lefordítani, hogy a Szerelem szereti az egybeeséseket. A Googléval másképpen is le lehet fordítani, de akkor kb. jön ki, hogy a Pásztor véletlenül beleesett a szerelembe…(de lehet, hogy fordítva).

Arról nincs információ, lesz-e valamilyen magyarországi vetítés, de azt már tudjuk, hogy Angliában már vetítik. Talán valamelyik török filmhéten. Így mindenki tartsa nyitva a szemét! Vagy töltse le a torrentről.

Sajnos az előzetesből egy teljesen más filmet vár az ember. Ami viszont azért nem nagy baj, mert így izgalmasabb lesz. Egyébként is a film sokkal jobb, mint az előzetesből kiderül.

A szereplők is jól játszanak, és nagyon jó a film-zene összhatás. Sokkal jobb, mint sok más nagyratartott romantikus török film. És ez az első, amin nem aludtam el. 🙂

A történet röviden, anélkül, hogy lelőnép a poént, hogy egy fiú és egy lány élete már a születésükkor összefonódik. És történjék bármi, valahogy mindig összefutnak.

Nagyon szépen megoldják, ahogy a múlt és a jelen találkozik, ahogy a visszaemlékezések a összekapcsolódnak az aktuális cselekménnyel.

Természetesen, mint minden Isztambulban játszódó filmnél, itt sem maradhatnak el a várost bemutató fantasztikus légi felvételek. Így amikor a film cselekménye áttér Ankarába, akkor láthatjuk, mennyivel is szebb a Boszporusz városa, mint Törökország fővárosa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Aşk Tesadüfleri Sever, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

7 Replies to “Aşk Tesadüfleri Sever

 1. én ezt a filmet januarban lattam masodszor Pesten!!!! minden héten hétfön van egy hely ( nem emlékszem mar a nevére ), ahol török filmet vetitenek angol felirattal, belépö ingyenes.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. Török Filmklub – Türk filmleri Klubü: Február 21. Hétfő. „Hacivat Karagöz neden öldürüldü?”- VIDEO-

  Február 21. Hétfő 18:45 !!!!!!

  2006 török dráma angol felirattal 135 perc
  …Helyszín: Tűzraktér, Budapest VI. ker. Hegedű u. 3. (A 4-es 6-os villamos Király utcai megállójától, a Király utcán a Deák tér irányába, és ott a templom mellett jobbra van a Hegedű utca)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 3. csajok mennek is, de én az igazi otthonomban leszek pont, és aztán nemsokára a mostani otthonomba érkezem:) (már csak 10 nap!)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .