Mozgó szupermarket

Isztambulban már megismerhettük, hogy nem kell az embernek leugrania a közértbe, mert az jön fel hozzánk. Bőven elég csak a kosarat leengedni az ablakon egy jó hosszú kötélen.

Ha azonban nincs kosár, akkor sincs gond, mert a tejet, kenyeret, dupla Big Mac-et, és bármi mást házhoz lehet kérni.

De mit tegyünk, ha ennél komolyabb dologra lenne szükségünk? Mondjuk egy törölközőre, mert éppen nem tudjuk elhagyni a fürdőszobát

Erre van egy olyan lehetőség, amikor maga a szupermarket jön házhoz.

Rohanó szupermarket
Rohanó szupermarket

Leggyakrabban persze nem meghívásra érkezik, hanem magától megy egy helyre, ahol aztán kinyit a bolt. Mindezt természetesen jó nagy hangzavarral, hogy mindenki biztosan tudja, ki is jött.

A kocsi maga a kirakat is egyben. Nem kell találgatni, mi is lehet benne, mert a hatalmas üvegablakokon jól be lehet látni, és már akkor elkezdhetünk az áruk között válogatni, amikor még a jármű meg sem állt.

Maga a mozgó bolt dugig van pakolva. De most tényleg. A legapróbb helyen is van valami. A NASA tervezői is eljöhetnének egy kis szakmai továbbképzésre, a hogyan lehet a legtöbb dolgot a lehető legkisebb helyre bezsúfolni c. témában.

És a választék? Minden, amire csak szükség lehet a háztartásban. És tényleg minden van benne. Még hordozható grillsütő is!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Mozgó szupermarket, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
 

2 Replies to “Mozgó szupermarket

 1. Életszagú kis beszámoló volt! Tetszenek az ilyenek. 😀
  Tényleg, a macskákról viszont már rég hallottunk! 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. Köszönjük!

   Most esős idő van, így elbújtak az üzletekbe a macskák. Van egy készlet még a nyár végéről, amikor mindenki az árnyékba menekül, de az valahogy most nem illik ide…
   Ha szerencsék van, kisüt a nap hosszabb időre, és akkor előjönnek a macskák is a napon aludni. 🙂

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .